Counter- en eilandmodellen


De technische eigenschappen van deze modellen wijken nauwelijks af van de wandmodellen. Ook hier HR-techniek, veel geautomatiseerde systemen en elektronische glasstouch bediening. Voor dampafzuiging zijn andere (afvoer)technieken beschikbaar. De voordelen van het toepassen van (verlichte) koel- en/of warmhoud vitrines alsmede disposablehouders boven het bak- en werkgedeelte met zijn handige, ruimtebesparende oplossingen, komen in deze letterlijk klantgerichte opstelling nóg beter tot zijn recht. Vele varianten en afmetingen mogelijk.

Andere klantbenadering
Het kenmerk van het counter- en eilandmodel is de ‘andere benadering’ van de klant. Terwijl bestellingen worden uitgevoerd blijft u doorlopend in contact met de klant. Deze gebruiks- en klantvriendelijke opstelling betekent in de praktijk: frituren, koelen, verwarmen en praten tegelijk, steeds naar de klant toe. Tot alle voordelen behoort ook sociale controle. Decoratieve verlichtingspanelen verschaffen het geheel een strak en schoon uiterlijk met een professionele ‘fastfood’ uitstraling. Afhankelijk van de uitvoering en ‘routing’ binnen de zaak kan dit concept een ideale, praktische oplossing zijn.

Fastfood uitstraling
De snacks worden aan de bovenzijde van de klantgerichte bakwand gepresenteerd, bewaard en verwarmd in respectievelijk koel- of warmhoud vitrines met halogeen verlichting. Alles conform HACCP-regelgeving. Deze in- en opbouw is compact, overzichtelijk én gebruiksvriendelijk. Dit ‘toont’ gastvrij en zichtbaar aan de klantzijde en de  producten zijn tegelijkertijd makkelijk uitneembaar aan de bakzijde. Het design met al zijn sfeerverlichtingsmogelijkheden is bij deze klantgerichte opstelling een belangrijke bijdrage. Deze wijze van presenteren en werken, al heel lang met veel succes toegepast in de UK, begint ook in Nederland steeds meer aan populariteit te winnen.

Technische specificaties