Glasstouch screen program

Automatische baktijden
Elektronische temperatuurregeling met ‘bakcomputers’ met baktijdinstelling per mand, voor alle verschillende soorten snacks of frites, bevordert bedieningsgemak en omzetsnelheid. Daarbij leidt deze manier van automatisch geregelde baktijden tot constante kwaliteit van de eindproducten, ongeacht de hoeveelheid frites of snacks die per keer wordt afgebakken. De achterliggende elektronica van het Glasstouch screen registreert de hoeveelheid en het soort product, én berekent en programmeert automatisch de exacte baktijd voor de beste kwaliteit.

Dankzij de 6 verschillende timers per mand, kan voor elke snack een specifieke baktijd worden ingesteld. Per mand is een display beschikbaar waarop de resterende tijd van de timers te zien is.

Instellingen zelf bepalen
Dit systeem beschikt tevens over 3 verschillende temperatuur instellingen die zelf kunnen worden bepaald en ingesteld. Bijvoorbeeld:

  • Temperatuur 1 voor de “bedrijfstemperatuur” (b.v. 180 °C)
  • Temperatuur 2 als stand-by temperatuur (150 °C)
  • Temperatuur 3 voor het uitkoken van de ketels (100 °C)

Tevens beschikt dit systeem over een zogenaamde turboregeling, wat vooral handig is in de spitsuren. Logischerwijze leidt dit ook tot energiebesparing. Een andere vernuftige feature is de zogenaamde elastische tijd van dit systeem. Via een formule wordt de baktijd razendsnel berekend naarmate de temperatuur van het vet daalt; dus een wat langere baktijd. Zo wordt altijd dezelfde goede kwaliteit van de snacks gewaarborgd.